Дуейн Джонсън-Скалата повдигна редица въпроси, като заяви в Туитър, че

...
Дуейн Джонсън-Скалата повдигна редица въпроси, като заяви в Туитър, че
Коментари Харесай

И Скалата отказал да води наградите Оскар

Дуейн Джонсън-Скалата повдигна редица въпроси, като съобщи в Туитър, че той е бил първичният избор на Американската кино академия за водещ на церемонията по раздаването на премиите „ Оскар “.

Актьорът се включи в дебата, откакто негов почитател насочи въпроса за какво преквалифициралия се в комедийна звезда кечист не е бил офериран за поста.

"Аз бях първият избор на Академията и моята цел беше да развличам всички фенове на церемонията. Опитахме всичко допустимо, само че не успяхме да стигнем до съглашение, тъй като по това време съм ангажиран със фотосите на „ Джуманджи 2 “ ",
написа Скалата в обществените мрежи.

Отговорът му обаче отвори напълно нова страница от оскаровия скандал с водещите. Кевин Харт, който на два пъти се съгласи да застане на сцената в „ Долби тиатър “ (и след това два пъти се оттегли) също взе участие във въпросното заглавие. Защо Скалата не може да извърши сходен ангажимент, а Кевин Харт може, придвид, че имат фотоси по един и същи план в идентичен времеви диапазон – този въпрос остава на дневен ред.

Припомняме, че публично през вчерашния ден стана ясно, че оскарите ще се проведат без водещ тази година. Това се случва за първи път от три десетилетия насам. Самата Академия до момента не е публично коментирала проблема.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР