Дубълът на ЦСКА 1948 се наложи над Крумовград с 2:0

...
Дубълът на ЦСКА 1948 се наложи над Крумовград с 2:0
Коментари Харесай

Втора лига: ЦСКА 1948 II матира Крумовград, Нанков започна със загуба в Славата

Дубълът на ЦСКА 1948 се наложи над Крумовград с 2:0 като хазаин в мач от 21-ия кръг във Втора лига.

Светослав Диков даде задатък на „ алените “ още във втората минута на дуела, а Преслав Андонов удвои преднината за втория тим на ЦСКА 1948 в 63-ата минута. След този триумф „ алените “ остават на върха във Втора лига с актив от 44 точки, до момента в който Крумовтград е на трета позиция с 37 пункта.

В различен дуел, който се изигра по същото време Добруджа се наложи над Струмска популярност с 2:0. Първото попадение за отбора от Добрич бе осъществено от юношата на Левски Денис Динев в добавеното време на първата част, а вторият гол за гостите бе осъществен в 87-ата минута. След този триумф Добруджа се изкачва до 11-о място с актив от 26 точки, до момента в който Струмска популярност е на 14-а позиция с 24 пункта.

Дунав и Созопол приключиха при резултат 2:2 в дуел, изигран на градския стадион в Русе. Йордан Димитров даде задатък на домакините от Русе в 12-ата минута. Галин Димов изравни за Созопол в 29-ата минути. Гостите стигнаха до цялостен поврат в 80-ата минута посредством попадение на Йоан Н`Зи, само че шест минути по-късно домакините още веднъж се добраха до равенството. Дунав се намира на 8-о място с актив от 28 точки, до момента в който Созопол продължава борбата си за оцеляване, откакто на 17-а позиция с 19 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР