Дрю Баримор спира на пауза завръщането в токшоуто, след като премахна видео извинение към стачкуващите писатели и актьори

...
Дрю Баримор обяви в неделя, че ще спре премиерата на
Коментари Харесай

Дрю Баримор обяви в неделя, че ще спре премиерата на своето токшоу, след като получи негативна реакция заради решението си да възобнови продукцията, тъй като повече от 11 000 телевизионни и филмови сценаристи продължават да стачкуват.

„Изслушах всички и вземам решение да сложа на пауза премиерата на шоуто, докато стачката приключи“, написа Баримор в изявление, публикувано на нейната проверена страница в Instagram в неделя сутринта.

„Нямам думи да изразя най-дълбоките си извинения на всеки, когото съм наранил, и, разбира се, на нашия невероятен екип, който работи по шоуто и го направи това, което е днес. Наистина се опитахме да намерим пътя напред. И наистина се надявам на решение за цялата индустрия много скоро“, написа тя.

Изявлението на Баримор идва след бурна седмица за актрисата и телевизионен водещ, която се сблъска с критики от Гилдията на писателите на Америка (WGA), след като защити решението си да възобнови продукцията без сценаристи от WGA на фона на продължаващите двойни стачки в Холивуд.

В изявление, споделено в Instagram по-рано този месец, Баримор обясни позицията си относно връщането на шоуто си. Тя посочи защо преди това е избрала да се „оттегли“ от домакинството на филмовите и телевизионни награди на MTV през май, като каза, че „има пряк конфликт с това, с което се занимава стачката, а именно студиа, стриймъри, филми и телевизия“.

„За да бъде ясно, нашето токшоу всъщност приключи на 20 април, така че никога не се налагаше да затваряме шоуто“, пише тя в изявлението си. „Въпреки това правя избора да се върна за първи път в тази стачка за нашето шоу, в което може да има моето име, но това е по-голямо от мен.“

Изявлението не направи много, за да спре реакцията и WGA East обяви, че ще протестира нейното базирано в Ню Йорк дневно токшоу.

„Шоуто на @DrewBarrymoreTV е WGA покрито, ударено шоу, което планира да се завърне без своите сценаристи“, гилдията публикува на X, известен преди като Twitter, по това време. „Гилдията е и ще продължи да организира пикети, които се произвеждат по време на стачката. Всяко писане в „Шоуто на Дрю Баримор“ е в нарушение на правилата за стачка на WGA.“

Дни по-късно Баримор пусна емоционално видео, в което се извини „на писателите“ и „на синдикатите“ и каза, че поема „пълна отговорност за действията си“, но видеото беше широко осмивано в социалните медии и по-късно изтрито.

„Знам, че няма нищо, което мога да направя, което да направи това добре за тези, с които това не е добре. Напълно приемам това“, каза тя във видеото, като продължи да нарича ситуацията „сложна“ и че никога не е имало намерение „да разстрои или нарани някого“.

„Не съм аз“, каза тя, като изглеждаше, че става емоционална. „Минах през толкова много възходи и падения в живота си и това е едно от тях.“

WGA обяви стачка през май, след като нейните членове не успяха да договорят сделка за нов договор със студията и стриймърите. През юли SAG-AFTRA, съюзът, представляващ 160 000 актьори и изпълнители, последва примера.

„Шоуто на Дрю Баримор“ трябваше да се завърне в понеделник. Други дневни токшоута, излъчващи нови епизоди, включват „The View“, „Tamron Hall“ и „Live with Kelly and Mark“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР