Дружките на Емили Тротинетката - Петко Чеченеца и Тошо Куката,

...
Дружките на Емили Тротинетката - Петко Чеченеца и Тошо Куката,
Коментари Харесай

ГЕРОИТЕ ОТ МОЛА: Чеченеца лежал за грабеж, Куката - със 7 присъди

Дружките на Емили Тротинетката - Петко Чеченеца и Тошо Куката, които разгласиха клипа с клетото момче с каишка на врата, се оказаха остарели познайници на полицията. Това стана ясно на брифинг на прокуратурата в Пловдив.

Петко Атанасов и Тодор Огнянов, които бяха арестувани поради гаврата с момчето със специфични просветителни потребности са осъждани и преди. 38-годишният Чеченец е бил наказан за обир, осъществен през 2017 година. 

Куката, който е на 34 години, единствено в границите на две години е наказан 7 пъти за три грабежа, една кражба, лека телесна, закана с ликвидиране. Реабилитиран е. 

Третият арестуван Даниел Йорданов (по-известен като Емили Тротинетката) не е престъпно проявен. Интересно е, че във всички публични документи транс героят/героинята се води от мъжки пол.

Преди два дни в обществените мрежи се популяризира противен видеозапис, на който т.нар. " инфлуенсъри "  Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специфични просветителни потребности. Впоследствие Чеченеца и Тошо Куката бяха задържани, а Емили Тротинетката - отведена на разпит. Предполага се, че четвъртият участник е " Мелиса " - съкровен сътрудник на Емили Тротинетката.

Преди да бъдат задържани, тримата си прехвърляха виновността, а Тодор Огнянов твърдеше, че момчето го е " умолявало да се снима ". Съпругата на Петко Атанасов пък разяснява, че концепцията за видеото била на 20-годишния. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР