Дружествата с променлив капитал са отдавна познати на запад, но

...
Дружествата с променлив капитал са отдавна познати на запад, но
Коментари Харесай

Дружества с променлив капитал ще могат да се регистрират от следващата година

Дружествата с изменчив капитал са от дълго време познати на запад, само че у нас те са иновация в комерсиалното право. Тези нови компании биха донесли изгоди и за чиновниците в тях, считат специалисти. Новите дружествa са подобаващи за започващи компании, които мъчно могат да предложат обществени придобивки. Вместо тях, чиновниците ще могат да получат дялове компанията. Така работещите биха получавали и заплата, и дял.

От Министерството на нововъведенията показват, че новият тип сдружения ще оказват помощ за елементарно привличане на повече вложения и новаторски компании в България. Това ще докара до цифровизация на производството, напредък на Брутният вътрешен продукт и задържане на висококвалифицирани експерти.

Дори и към този момент записана компания, може да се преобразува в ДПК, а бизнесмени са подготвени да се употребяват от новата опция.

Доработване на осведомителната система на Търговския указател е повода сдруженията с изменчив капитал действително да могат да бъдат регистрирани от средата на идната година.

 

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР