Други известни лица, за които се говори, че ще се

...
Други известни лица, за които се говори, че ще се
Коментари Харесай

Найджъл Фараж на снимката пристига в Австралия, докато намеква, че „може“ да направи I`m A Celeb

Други известни лица, за които се приказва, че ще се причислят към шоуто на ITV, които са били видени да идват в страната, включват водещата на This Morning Джоузи Гибсън и Звездата от „ Първи срещи “ Фред Сирийкс.

Актрисата Джейми-Лин Спиърс, сестрата на певицата Бритни Спиърс, също се приказва, че е измежду участниците в тазгодишния сериал.

Г-н - а обичам го или го ненавиждам фигура в английската политика - по-рано сподели, че е отхвърлил голям брой молби от 2016 година насам да се насочи към австралийската джунгла.

Въпреки това, откакто кацна в Бризбейн, той сподели на MailOnline, че беше „ някой, който може би ще взе участие “ в известното риалити шоу.

Той добави: „ Не мога да потвърдя, че го върша... просто мисля, че има огромна... аудитория там които гледат програмата (които в действителност са хора... с които си коства да се приказва. “

Мат Хенкок „ няма желание да се отдръпва “ от политиката след престой в I'm A Celebrity

Прочетете повече от Sky News:
Farage ще търси обезщетение за милиони от NatWest
Главният изпълнителен шеф на Coutts подава оставка след банковия скандал с Farage

В шоуто си GB News предишния месец той сподели, че обмисля присъединяване в шоуто, с цел да се „ свърже “ с по-млада публика.

Продуцентите на I'm A Celeb към момента не са оповестили формалната линия за тазгодишното шоу.

Въпреки това господин Фараж ще следва стъпките на редица високопоставени - и постоянно спорни - политици, които са навлезли в джунглата на I'm A Celeb.

Бившият министър на опазването на здравето стана трети в поредицата за 2022 година - която стана второто най-оплакано телевизионно събитие за предходната година, съгласно Ofcom.

Изображение: Мат Хенкок взе участие в миналогодишното шоу. Снимка на файла: AP

Бившият народен представител от Консервативната партия и някогашен министър на културата Надин Дорис взе участие в шоуто през 2012 година - само че беше първата звезда, за която гласоподаваха да не бъдат гласувани.

Други политици, които са влезнали в джунглата, включват някогашни Депутатът от Либералните демократи Лембит Опик и някогашният водач на SNP Кезия Дъгдейл.

Водещите на шоуто потвърдиха, че тазгодишната поредност би трябвало да стартира в неделя, 19 ноември в 21:00 часа.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР