Другарят Ким Чен-ун многократно е изразявал своята благодарност, че уважаемият

...
Другарят Ким Чен-ун многократно е изразявал своята благодарност, че уважаемият
Коментари Харесай

Ключова среща на Ким Чен Ун frognews.bg

„ Другарят Ким Чен-ун неведнъж е изразявал своята признателност, че уважаемият приятел президент на Китай Си Дзинпин изпрати партийна и държавна делегация на значими събития за отбелязване на общата победа на Корея и Китай.... на целия китайски народ за подкрепяне с кръв в революционната война на нашата република и неизменима поддръжка за справедливата идея на нашата партия, нашия народ “, отбелязва CTC.

 

По време на срещата са били препотвърдени позициите на двете партии и държавни управления на КНДР и Китай, които имат намерение интензивно да предизвикват социалистическото строителство и интензивно да реагират на сложната интернационална обстановка посредством тясно стратегическо и тактическо взаимоотношение сред двете страни, непрестанно издигнете и развийте другарството и другарското съдействие на ново високо равнище. "

 
 На 27 юли Пхенян беше хазаин на празнични събития и боен церемониал във връзка 70-ата годишнина от успеха в Корейската война от 1950-1953 година На тържествата участваха съветска делегация, водена от министъра на защитата Сергей Шойгу, и делегация от Китай, водена от Ли Хонгжун.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР