“Дрон и катер издирват двете изчезнали жени в Царево. Те

...
“Дрон и катер издирват двете изчезнали жени в Царево. Те
Коментари Харесай

Брифинг на кризисния щаб в община Царево

“Дрон и катер търсят двете изчезнали дами в Царево. Те са изчезнали с джипа си, отнесени са от пропадналия мост на Царево. Има открит един мъртвец на мъж, чиято идентичност е открита – правил е строително-монтажни действия на къщата на двете дами, които се търсят. Мъжът е родом от Смолян, живеел е в Несебър, на 61 години е. ”Това заяви шефът на ОДМВР-Бургас ст. ком. Емил Павлов, съобщи БГНЕС.

“Към момента мога да потвърдя за една жертва – на мъж. При обхождането сътрудниците са открили мъртвец на жена, само че заради мощното неспокойствие той е бил отмъкнат назад в морето. Сигналът за търсени лица е един – за двете дами. Едната е на 54 година, другата – на 30, и са от Царево.Трупът на жена в морето не е разпознат – дали става въпрос за една от двете дами, не мога да кажа. Колегите с катера я търсят ”, изясни Павлов.

“От подаването на първия сигнал за злополучие към Царево бяха ориентирани голям брой екипи, с помощта на бързата ни интервенция и затваряне на пътя не се стигна до по-сериозен случай ”, добави шефът на ОДМВР-Бургас.

Остава затворен пътят за Синеморец, където мостът е залят. Пътя за Варвара и Ахтопол е отворен, като мостът е пристъпен.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР