Дрогираният шофьор, катастрофирал пред КАТ-Пловдив, е крещял, че ще си

...
Дрогираният шофьор, катастрофирал пред КАТ-Пловдив, е крещял, че ще си
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор в Пловдив: Ще си сложа край на живота

Дрогираният водач, аварирал пред КАТ-Пловдив, е крещял, че ще си постави завършек на живота по време на ареста му. Това съобщи наблюдаващият прокурор по случая Атанас Илиев, представен от бТВ.

Припомняме, че 49-годишният несъответстващ лидер е отказвал да напусне автомобила си и чиновник на реда е бил заставен да счупи прозореца му с камък и да го изкара на открито с приложимост на мощ.

"Вчера имаме следващ много очевиден случай. Около 15 ч. причинителят отива в КАТ да си сменя регистрацията на колата, при което прави усещане на чиновниците, че се държи несъответстващо и превъзбудено.

Служителят подава сигнал да му бъде осъществена инспекция той ли кара автомобил, по какъв начин е пристигнал, с какво ще си отиде. Извършва се пререгистрация на колата и той напуща КАТ ", изясни наблюдаващият прокурор.

Незабавно на изхода е спрян от патрул, с цел да бъде осъществена инспекция, написа Факти.бг.

"В хода на инспекцията се оказва, че няма брошура. Колегите от полицията го уведомяват, че ще му бъде основани актове, при което той споделя: „ Не желая да вземам участие в тази инспекция “, качва се в колата и потегля да бяга. Влязъл е отново в двора на КАТ, където е имало доста хора и коли. Колегите неотложно са затворили изхода на паркинга със служебния автомобил, при което той тръгнал да излиза през бетонови саксии за цветя ", добави Илиев.

През цялото време е крещял, че ще си постави завършек на живота, че към този момент не желае да живее. При което служителят на реда, който неколкократно му е извикал да излезе от колата и това не се е случило, чупи стъклото на шофьорската врата, изважда го.

Установено е съществуване на амфетамин в кръвта. Той е арестуван за 24 часа, през днешния ден ще бъде арестуван за още 72 часа.

"Автомобилът е бил със софийска регистрация. През 2019 година той е хванат да кара с алкохол и без брошура. Осъден е и сега е изпитателен период на отнемане от независимост 6 месеца. След като изтича срокът на дерегистрацията, той отива в КАТ да си възобновява регистрационните табели и след случая отново му смъкват регистрацията ", добави наблюдаващият прокурор.

Началникът бранш "Пътна полиция-Пловдив " гл. контрольор Йордан Милушев изясни, че досието на лидера като извършител стартира през 2001 година До през вчерашния ден има 63 акта и 47 фиша. Януари е хванат в София още веднъж след приложимост на алкохол и това е повода колата му да бъде дерегистрирана.

Книжката му е отнета на 1 януари тази година. Към момента са му повдигнати три обвинявания, работи се да му се повдигне и четвърто обвиняване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР