Дрогирани шофьори с натъпкани бежанци в тирове, линейки, автобуси, инкасо

...
Дрогирани шофьори с натъпкани бежанци в тирове, линейки, автобуси, инкасо
Коментари Харесай

2022 - годината, в която безцеремонните каналджии, дрогирани камикадзета и убийци обявиха война на българската полиция

Дрогирани водачи с натъпкани бежанци в тирове, коли за спешна помощ, рейсове, инкасо коли, бусове и каквото още транспортно средство се сетите не се подчиняват на полицейски разпоредби и газят нас, българите...

„ Хванаха поредна група незаконни мигранти в Карлово “, „ Трагедия! Издъхна служителят на реда, който бе ранен след гонка с мигранти в София “, „ Министерство на вътрешните работи задържа 18 мигранти, транспортирани в инкасо автомобил “, „ Турция издига монумент на убития граничар от Елхово Петър Бъчваров “, „ Стрелба по мигрант на границата ни, ранен е и служител на реда от Средец? “, “, (СНИМКИ) “, „ , „ “…

Този лист на заглавията, свързани с ожесточената мигрантска рецесия, хванала в примката си България през 2022 година, може да продължи до безспир. Започваме с новините от последните няколко дни на декември и стигаме единствено до август месец, когато Бургас загуби двама доблестни мъже – служителите на реда Йордан Илиев и Атанас Градев, които заплатиха с живота си за безхаберието на доста хора.

Дрогирани водачи с натъпкани бежанци в тирове, коли за спешна помощ, рейсове, инкасо коли, бусове и каквото още транспортно средство се сетите не се подчиняват на полицейски разпоредби и газят нас, българите.

Трафикантите показват невиждана безочливост, били инструктирани от уредниците да не стопират на полицейски коли и инспекции и по опция да ги избутват. Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев предложи промени в Наказателния кодекс и по-строги санкции за каналджийство, изпрати ги до всички парламентарни групи, само че те към момента остават на хартия.

А междрувременно през днешния ден бежанци се биха във влака Свиленград-Пловдив.

Двама турски жители са упрекнати за трафик на незаконни мигранти, съобщават от Районната прокуратура - Стара Загора на 26 декември.
Те бяха хванати на Автомагистрала „ Тракия “, край село Плодовитово, да превозват 90 чужденци в товарен автомобил.

Полицията задържа поредна група незаконни мигранти в центъра на Карлово на 24 декември .

На 23 декември служителят на Министерство на вътрешните работи Кирил Петков, който пострада при случай с мигранти на автомагистрала „ Тракия “ в региона на София, е умрял, оповестиха за Флагман.бг негови близки. Повече от месец 51-годишният служител на реда бе подложен в медикаментозна кома, с тежка черепно-мозъчна контузия, със счупени кости на черепа, хематом и съществено увреждане на мозъка.

На 19 декември трафиканти са хванати да превозват мигранти в инкасо автомобил. При акцията на полицията в неделя вечерта са хванати 18 незаконни мигранти.

Пак от 19 декември - Турция ще издигне монумент на убития граничен служител на реда Петър Бъчваров от Елхово. Припомняме, че нещастието се разигра на 7 ноември вечерта на границата край Елхово, точно на професионалния празник на Министерство на вътрешните работи, до момента в който сержант Бъчваров извършва наряд по защита на браздата. Задържани са двамата братя Мустафа и Енгин Ергуван, които са овчари и обирали мигранти. Именно вторият е създал съдбовния изстрел против българския служител на реда съгласно следствието. 

Разбиха група за трафик на мигранти, каналджиите взимали по 2500 евро за транспорт – от 9 декември.

Под 5% са неоправдателните присъди по обвинителни актове за трафик на незаконни мигранти, оповестява на 6 декември служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. Основното наказване за каналджиите е санкция и съгласно него тя е в толкоз минимални размери, че не оказва предварителна защита.

Група мигранти е била хваната през вчерашния ден в Бургаско с линейка. Трафикантите стават все по-хитри, с цел да преодолеят контрола на многото КПП-та в региона – вест от 3 декември.

22 ноември – на кръстовището на ул. " Иван Шишман " с ул. " Уилям Гладстон " в Бургас бе арестуван дрогиран каналджия-камикадзе, който полицията преследва десетки километри.

02 септември - комедия, подигравка или пък стражари и апаши? Вижте по какъв начин мигрантите се гаврят с българските служители на реда

Така можем да продължим много дълго, по тази причина ще се спрем единствено на някои фрапиращи случаи, след които доста постоянно се постанова да търсям самоличности и потвърждаваме кой каналджия на какъв брой години е и изобщо дали е този, за когото се показва. Оказва се, че всеобщо те настояват, че са родени на една и съща дата в един и същи град А Районният съд в Бургас и тези в страната са залети с каузи, които няма по какъв начин да бъдат решени или пък завършват с условни присъди.

През октомври обаче английската телевизия „ Скайнюз “ оповести информация, в която се твърдеше, че от българската страна е стреляно по мигранти в Турция, вследствие на което е ранен сириец. Последва ответна реакция от българското Министерство на вътрешните работи, което отхвърли изнесената информация да е реалност.

Не са създавани изстрели от българска страна на 3 октомври по група незаконни мигранти, намиращи се на турска територия. Това сподели тогава инспекция на Министерство на вътрешните работи във връзка репортажа. Оказа се обаче, че е ранен служител на реда от Средец.

Междувременно обаче демократичните медии у нас изпълниха осведомителното пространство с рев за мигранта, който сякаш бил ранен по ръката или по-скоро – сякаш бил одраскан от патрон, което и досега не е потвърдено.

А КОЙ ЩЕ ПЛАЧЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ И ЗА ВСЕКИ ОТ НАС, КОЙТО МОЖЕ ДА ПОПАДНЕ СРЕЩУ ДРОГИРАНИТЕ И КРАЙНО АГРЕСИВНИ КАМИКАДЗЕТА, НАВЛИЗАЩИ В СТРАНАТА НИ. ЗАПИШЕТЕ СИ ТЕЗИ ИМЕНА:

Първо беше следовото куче Ким, което беше убито с брутална свирепост.
 Йордан Илиев и Атанас Градев 
Йордан Илиев и Атанас Градев – убити на кръстовище „ Трапезица “ в Бургас на 25 август 2022 година от рейс, препълнен с незаконни мигранти.
 Петър Бъчваров
Петър Бъчваров от Елхово – погубен на границата на 7 ноември 2022 година – в навечерието на празника на Министерство на вътрешните работи.
 Кирил Петков
Кирил Петков – служителят на реда, ранен в главата при гонка с мигранти на 22 ноември на Околовръстното шосе в София, умрял на 23 декември – ден преди настъпването на Рождество Христово -

ДАНО СПИСЪКЪТ СПРЕ ДОТУК. 

Със сигурност този текст няма по какъв начин да е изцяло обстоен и в него несъмнено има пропуснати и евентуално значими детайлности
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР