Дрогиран с кокаин рецидивист опита да изблъска патрулка от пътя,

...
Дрогиран с кокаин рецидивист опита да изблъска патрулка от пътя,
Коментари Харесай

Дрогиран с кокаин рецидивист опита да изблъска патрулка от пътя

Дрогиран с кокаин рецидивист опита да изблъска патрулка от пътя, с цел да избегне инспекция. Случаят е от 25 октомври в София, оповестиха от районнота прокуратура.

Мъжът карал беемве-то си по ул. " Св. Теодосий Търновски " към 22 часа, когато полицейски чиновници му дали сигнал да спре за инспекция. Мъжът не се подчинил. Вместо това дал газ и опитал да изблъска патрулката.

След като не съумял да избяга, мъжът спрял колата и хукнал да бяга пешком. Полицаите го хванали най-после. Тествали го за опиати с полеви тест, който отчел позитивна проба за кокаин.

Мъжът е арестуван за 72 часа, ще му желаят непрекъснат арест.

Във вчерашния ден са открити да карат 13 души под въздействието на опиати и още толкоз след приложимост на алкохол, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Преди дни претендент за депутата - водач на листата на " Атака " в Сливен Веселин Георгиев с прякор Лъва, се призна за отговорен в две закононарушения - за шофиране след приложимост на опиати и за каране с регистрационни табели за различен автомобил. Окончателно му е наложено най-тежкото от по този начин избраните санкции, а точно - " отнемане от независимост " за период от 1 година, осъществяването на което е отсрочено с изпитателен период от 3 години и към него са присъединени 1 година " отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство " и 1000 лв. " санкция ".
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР