Дрехите имат голяма заслуга за това да изглеждаме добре. Ето

...
Дрехите имат голяма заслуга за това да изглеждаме добре. Ето
Коментари Харесай

Ярки и свежи - как дрехите ни да блестят без ЮТИЯ и със СОЛ

Дрехите имат огромна заслуга за това да изглеждаме добре. Ето някои трикове, които ще ви оказват помощ да запазите цвета и формата им за по-дълго време, с цел да може да ви служат правилно. 
1. За чисти облекла е нужна чиста пералня машина. Затова понякога би трябвало да е почиствате главно. Направете това с разтвор от сода и оцет. Почистете гумените уплътнения, а по-късно я пуснете празна на висока температура със сместа. Друг вид е да употребявате вода за уста. 
2. Ако имате подозрение, че някои от облеклата ви може да смалят размера си след прането - използвайте стратегия до 30 градуса или студена вода. Така няма да има никакъв риск за тях.
3. Гладенето от време на време е досадно нещо - да извадим дъската за гладене, да включим и изчакаме ютията да загрее. Това може да ви бъде спестено, с помощта на сешоара. Поставете дрехата на окачалка и насочете сешоара към измачканите места.
4. За да запазите цветовете на обичаните ви облекла свежи и ярки за по-дълго време слагайте по 1 дребна чаша оцет дружно с  препарата за пране. За тъмните и черните ви облекла тайната съставна част е солта, която също може да добавите с главния препарат. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР