Дрехи, обувки и чанти с лого на известни търговски марки

...
Дрехи, обувки и чанти с лого на известни търговски марки
Коментари Харесай

Иззеха ментета с лого на известни търговски марки в Шумен

Дрехи, обувки и чанти с лого на известни търговски марки иззеха през вчерашния ден следобяд чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност " към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен, оповестиха от пресцентъра.

Работата по случая почнала след получен сигнал за предпазване и разпространяване на артикули от международни марки на територията на града. След оперативни дейности било открито, че стоките се съхраняват от двама локални поданици - на 49 и 54 години. Извършено е било претършуване в парцел и прилежащи към него пространства на улица, покрай шуменската болница, добавя Българска телеграфна агенция. Намерени са облекла, чанти и обувки с лого на разнообразни търговски марки, за които сега на инспекцията не са показани документи, удостоверяващи единодушието на правопритежателя им. Извършен е и оглед от оперативна група.

Стоките са конфискувани. Образувано е досъдебно произвеждане.

Множество артикули с лого на непокътнати търговски марки бяха конфискувани от търговски обект в Шумен и на 3 ноември предходната година, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР