Дразненето на деликатната кожа на бедрата може да бъде не

...
Дразненето на деликатната кожа на бедрата може да бъде не
Коментари Харесай

Как да предотвратим протриване между бедрата в жегите

Дразненето на деликатната кожа на бедрата може да бъде освен в жегата. Ако една жена има цялостни крайници, тогава този проблем може да възникне при всяко време, когато и да е на годината.

В жегата дразненето се ускорява, тъй че дамите би трябвало непрекъснато да вършат нещо, с цел да не търкат.

Ако краката ви са прекомерно цялостни, тогава би трябвало да отслабнете! Ами в случай че не работи? Ще би трябвало да се научим по какъв начин да предотвратим триенето сред краката, правейки кожата по -малко сензитивна, по -еластична. Какво да извършите, с цел да придадете на кожата разтегливост и сбитост:

Носенето на комфортно памучно долни дрехи и нужната хигиена също ще оказват помощ - в случай че е допустимо, няколко пъти дневно, изключително в жегата

Как да предотвратим обрива

Размера на облеклата. Тя би трябвало да бъдат свободни.

Удобнии леки. Носенето на леки и комфортни облекла не основава чувство за вдървеност и дискомфорт.

Шевове. По -вероятно е да не се търка сред краката е съществуването на плоски, невидими шевове.

Вентилация. Мрежести вложки са нужни сред краката и на дупето за спомагателна вентилация на тялото. Този метод ще понижи натрупването на влага върху кожата на бегача.

Сезонност. При топло време най -добрият вид са къси панталони или къси гамаши, с цел да се избегне несъразмерното загряване на тялото. В студа - специфични изолирани панталони. Когато спрете, изпотявайки се, тялото няма да има време да замръзне.

Материал

Много материали се употребяват за основаване на особено облекло за тичане - както синтетично, по този начин и естествено.

Естествено

Памукът е натурален материал, който всмуква добре влагата и има антистатични свойства. Той е херметичен, само че не поддържа добре формата си. Най -често се употребява за основаване на костюми за топлия сезон.

Вълната е скотски влакно. Той поддържа добре топлината, не се поддава на дейностите на външната среда. Подходящ за есенни и зимни облекла за тичане.

Синтетични

Полиестер - лек, резервира формата си, всмуква до един % влага, изсъхва бързо. Предпазва от UV лъчи.

Ликра - прави нещата по -еластични, оказва помощ да се резервира формата им за дълго време.

Еластинът е изкуствено влакно. Разтяга се, резервира формата си, не пречи на придвижването.

С разнообразни качества, влакната от натурален и синтетичен генезис се смесват в разнообразни пропорции, с цел да се получи най -оптималният резултат за комфорт по време на спортни действия.

Няма потребност да избирате облекла от чисти синтетични нишки или естествени. Когато се носи, синтетиката ще провокира раздразнение на кожата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР