Драматичният развод на най-известната двойка в Холивуд - Брад Пит

...
Драматичният развод на най-известната двойка в Холивуд - Брад Пит
Коментари Харесай

Ето колко плаща Брад Пит за развода с Анджелина Джоли

Драматичният бракоразвод на най-известната двойка в Холивуд - Брад Пит и Анджелина Джоли, върви към своето завършване. След многочислените правосъдните сделки раздялата на имуществото и попечителството над децата ще костват на Пит до $100 млн.

Запознати с делото описват пред Radaronline, че Пит ще би трябвало да заплаща разноските за децата си, свързани с техния живот, защита, обучение и така нататък, до момента в който те не навършат 21 години.

" Той съумя да си върне децата, само че към този момент гледа в напълно друга посока, като поема огромен ангажимент, споделя източникът за Radaronline. - Именно поради съглашението за децата делото се проточи толкоз дълго. Брад се опита да се бори и да се пази, само че не съумя да попречи на Анджелина да му вземе съвсем половината от всичко, което има. "

Това, че бракоразводният развой е покрай края си, стана известно още преди 2-3 месеца. Преди седмица Брад Пит самичък призна, че е " получил това, което е желал " след близо двегодишния спор с Анджелина Джоли за попечителството над децата.

Джоли дълго време по всякакъв начин се опитваше да ограничи опцията му да се вижда с тях.

На 30 ноември адвокатката на актрисата - Саманта Блей ДеДжин удостовери, че съглашение за опеката над децата е реализирано. Според ДеДжин Анджелина в никакъв случай не е желала да получи еднолична настойчивост над децата, макар че в профил всички следиха изцяло противоположното.

Бившите съпрузи са постигнали избрани договорености, само че остава да уредят още доста елементи, с цел да има извънредно съглашение, само че е реалност това, че Брад Пит ще може да прекарва доста повече време с децата и дори мисли да бъде с тях по време на идните празници.

Както е известно, Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод на 20 септември 2016 година след 12 години брак с Пит. Тогава Джоли разгласи, че двамата с Пит имат прекомерно огромни различия и счита да получи цялостна настойчивост над децата, с цел да не може татко им да им въздейства неприятно.

Когато Джоли разгласи обстоятелството, че е подала молба за бракоразвод, в медиите се появи информация, че на борда на частния аероплан Пит е ругал децата и е протегнал ръка на сина им Мадокс, след което детето престанало да поддържа връзка с татко си. Тогава се заприказва, че Джоли е провокирала и следствие на този случай, само че правоохранителните органи не са разкрили доказателства за сходни дейности на Пит.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР