Драматични кадри показват детониране на бомба от Втората световна война,

...
Драматични кадри показват детониране на бомба от Втората световна война,
Коментари Харесай

Плимутска бомба: Кадри показват момента, в който устройството от Втората световна война е детонирано след масова евакуация

Драматични фрагменти демонстрират детониране на бомба от Втората международна война, откакто е била извадена от фамилна градина в предградие на Плимут.

Министерството на защитата удостовери заповед за евакуация на над 10 000 души по-рано тази седмица, откакто беше намерено невзривено устройство. Оттогава той беше безвредно детониран в океана покрай намирането му, откакто боен ескорт безвредно го транспортира в морето. TikTok, който обикаляше, снима детонацията във водите нощес (23 февруари).

На жителите на региона Кийхам в града беше казано да изоставен домовете и движимостите си, някои даже да оставят домашните си любимци, до момента в който изчакваха гърмежа от безвредно разстояние. Заповедта за евакуация е най-голямата мирновременна евакуация след Втората международна война, удостовери Министерството на защитата.

Клип на взривното устройство беше качен в TikTok, като фрагментите демонстрират следената детонация на 80-годишната бомба. Въпреки че е изстрелян в цялостна мрачевина, видеото демонстрира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР