Драмата в БСП продължава в стил латино сериал! Днес по

...
Драмата в БСП продължава в стил латино сериал! Днес по
Коментари Харесай

Над една трета от НС е против Нинова, свикват присъствено заседание във вторник |

Драмата в Българска социалистическа партия продължава в жанр латино сериал! Днес по обед пресслужбата на Българска социалистическа партия популяризира прессъобщение, съгласно което Корнелия Нинова ще остане водач на партията до 22 януари следващата година за когато е плануван 50-ия конгрес на Столетницата, а също и че тя е определена да води договарянията за съставяне на съдружно държавно управление с Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ. Според информацията тя получила 103 гласа в нейна поддръжка и единствено 19 срещу.

Веднага след известието червени деятели, членове на Народно събрание, обясниха пред OFFNews, че Нинова лъже, че пиарите й популяризират подправена вест и че гласуването продължава до края на деня.

" Към 18 часа гласовете срещу Нинова са 64, ще се усилят още. Това са повече от една трета от членовете на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Това значи, че във вторник ще има ново съвещание, което няма да е неприсъствено, а всеки ще би трябвало да пристигна и да каже какво мисли за досегашното управление на партията ", сподели пред OFFNews някогашният транспортен министър Петър Мутафчиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР