Драмата в британския кралски двор сякаш отшумява. Хари и Меган

...
Драмата в британския кралски двор сякаш отшумява. Хари и Меган
Коментари Харесай

Кралица Елизабет с нов удар за Хари! Направи принц Уилям...

Драмата в английския кралски двор като че ли отшумява. Хари и Меган са към този момент дружно в Канада, а наподобява, че английската кралица Елизабет II е решила да награди другия си внук - принц Уилям, като му даде нова купа.

Кейт Мидълтън с неприятни вести за принц Уилям и фамилията им




Кралицата дефинира в събота херцога на Кеймбридж и за Lord High Commissioner (лорд висш комисар) към Църквата на Шотландия. На тази позиция принц Уилям ще стане формалният представител на монарха пред Църквата на Шотландия, като по този метод ще прави избрани визити и церемониални отговорности, прецизира dir.bg.

Уилям поема поста от Ричард Скот, а преди него купата е била държана от принцеса Ан.

Решението на Кралица Елизабет II идва малко откакто братът на Уилям - принц Хари и брачната половинка му Меган се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство.

Миналата седмица кралското семейство реализира известно съглашение за изискванията по това отдръпване. След къс временен интервал, който завършва напролет на тази година Хари и Меган ще се освободят от купите си "техни височества " и ще бъдат свободни да разделят времето и живота си сред Англия и Северна Америка.
 Кралица Елизабет II и принц Хари

По време на разразилата се кралска драма Уилям и Кейт продължиха непоколебимо да извършват всички свои отговорности като част от кралското семейство и евентуално по тази причина Елизабет II е решила да натовари по-големия си внук с още повече почести и отговорности.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР