Драмата с 2-годишното момченце, което загина след падане в 100-метрова

...
Драмата с 2-годишното момченце, което загина след падане в 100-метрова
Коментари Харесай

Испания в траур! Откриха 2-годишния Хуан мъртъв

Драмата с 2-годишното момченце, което почина след рухване в 100-метрова яма в Испания, завърши трагично. Спасителите откриха тялото му след непрестанна работа, траяла 10 дни.

Инцидентът стана край Малага. Над 10 дни спасителите работеха непрекъснато с вяра да извадят момченцето, само че чудото не се случи - детенцето почина. Малкият Хуан е паднал в прясно изкопан бунар, до момента в който си играл с братовчед си. Момченцето изчезнало по време на фамилно събиране в планински регион. След като търсили детето, родителите открили, че то би трябвало да е паднало в шахтата.

Сондажният отвор бил прокопан предишния месец по време на изследване за вода и оставен необозначен. Вероятно ровът е останал незакрит, въпреки и предприемачът, който го изкопал, да упорства пред локалните управляващи, че е бил запечатан. Той твърди, че е имал и всички нужни позволения за градежа. Според спасителите детето е падало най-малко 71 метра надолу, след което се е блъснало и умряло. Полицията е назначила аутопсия, както и спомагателни проучвания. Премиерът на Испания Педро Санчез изрече съболезнования на родителите на умрялото момченце.

Те изживяват втора покруса в границите на година. Малко откакто Хуан се родил, родителите му изгубили първото си дете поради сърдечни проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР