Драма, як бийт и много екшън - това са само

...
Драма, як бийт и много екшън - това са само
Коментари Харесай

От зубърка до фатална и секси супер жена: DARA избухна с нов хит и уникално видео

Драма, крепък бийт и доста екшън - това са единствено няколко думи, които разказват съвършено новото видео на Дара към парчето ѝ " Thunder ". В клипа Дара прескача сред разнообразни действителности и сменя внезапно облиците си – от съдбовна супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт.

" Този план е комбиниране от мощна ария и свиреп клип, които дружно те удрят мощно, тъкмо като thunder ( " гръм " ). Много съм горда с финалния резултат! ", споделя звездата.

Виж още: Съдбата си знае работата: Любимци от " Един за различен " се похвалиха - ще стават родители!

Видеото е снимано на 4 местоположения в границите на над 20 часа. Негов режисьор е Стефан Маринов, който сподели, че е било доста готино да се работи с Дара, която е цялостен експерт и доста артистична.

За да е още по-реалистично, снимачният екип на видеото съумява да обезпечи цялостен вагон от БДЖ, в който са снимани тези фрагменти, като целият екип е трябвало да мине и през прелиминарен инструктаж по сигурност. Във видеото Дара залага на своя стилистка, като сортира особено основани костюми за всяка една от визиите, както и деликатно сортира перуки за коса, което към този момент е залагано в последните ѝ видеа като имиджова стилистика. 

Виж още: Едно прелъщение на 22: Тита посрещна рождения си ден на морето! Задава ли се женитба?

Една от сцените е снимана в цирк и незабавно след фотосите е имало зрелище, а посетителите не са могли да схванат дали Дара ще бъде част от програмата им или не. 

Още с премиерата си " Thunder " получи заслужена поддръжка освен в България, само че и в чужбина, като парчето се подреди в над 20 водещи плейлисти в цифровите платформи в Русия, Германия, Полша, Румъния, Швейцария, Унгария, Чехия, Словакия, Естония, Литва.

Красивата певица показа песента за първи път онлайн на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио, а на сцената се появи с неповторимия корсет с пера, с който бе и във видеото. 

Виж още: Танци и трендове: Какви TikTok провокации насочат българските артисти?

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/, Virginia Records

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР