Драгомир Кузов беше избран за член на Техническата комисия (Equipment

...
Драгомир Кузов беше избран за член на Техническата комисия (Equipment
Коментари Харесай

Драгомир Кузов влезе в техническата комисия на UCI


Драгомир Кузов беше определен за член на Техническата комисия (Equipment Commission) на Международния колоездачен съюз (UCI). Така той стана първият българин в 117-годишната история на организацията, който влиза в нейните редици.

Кузов е някогашен шосеен играч, занаятчия на спорта, основател на велосипедната марка " DRAG " през 1998 година в град София. Tой подкрепя доста български и задгранични гении в техния път към професионалното колоездене.

Като част от техническата комисията Кузов ще има глас и ще дава отговор за велосипедите и оборудването, която ще се употребява във всички надпревари под егидата на UCI, включително Световни шампионати и Олимпийски игри.

" Това е голямо самопризнание за България. За мен е огромна чест да бъда в екипа на UCI. Отговорността е огромна и през идващите четири години ще се постарая да оправдая доверието, което ми е гласувано.

UCI към този момент има ефикасна политика по отношение на техническите условия към велосипедите и оборудването, които се употребяват в надпревари, само че има и какво да се усъвършенства.

Ще вложа всичките си познания и старания да подкрепям развиването на международния колоездачния спорт и битката с софтуерните измами. Винаги се стремим да развиваме артикули на международно равнище и считам, че това е справедливо самопризнание за многото години труд на екипа на DRAG ", сподели Кузов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР