Драгомир Драганов се завръща в обществената телевизия от 18 септември,

...
Драгомир Драганов се завръща в обществената телевизия от 18 септември,
Коментари Харесай

Фурор в БНТ! Емблематичен водещ се връща на екран

Драгомир Драганов се завръща в публичната телевизия от 18 септември, написа hotnews.bg.

Той ще посреща феновете в студиото на „ С Българска национална телевизия вечно “, с цел да споделя дружно със звездните си посетители незабравими и вълнуващи истории на огромните български актьори и създатели. „ С Българска национална телевизия вечно “ е естествено продължение на „ Българска национална телевизия на 60 “ и също като него ще остане непокътната територия за мемоари и преосмисляне.

Българската национална телевизия слага публично начало на новия ефирен сезон с обичани излъчвания. От 12 септември (понеделник) утринното начин на живот предаване „ 100% будни “ по Българска национална телевизия 1 ще бъде с нов начален час – от 9:20 ч. до 11:00 ч. Всеки работен ден лъчезарните водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще се грижат за положителното въодушевление на феновете със завладяващи рубрики, потребни хрумвания и любопитни полемики. В новия сезон „ 100% будни “ се концентрира върху науката, по тази причина измежду новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов. Всеки петък той ще среща аудиторията на публичната телевизия с необятния свят на химията по наличен и прелестен метод.

На 17 септември (събота) в 21:00 ч. се завръща късното вечерно шоу „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ с водещ Ники Станоев. Шоуто „ Музика безспир “ също ще сложи началото на своя нов сезон. От 22 септември, всеки четвъртък в 21:00 ч. музиката ще завладява ефира на Българската национална телевизия с телевизионни концерти на известни български изпълнители
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР