ДПС винаги е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Не

...
ДПС винаги е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Не
Коментари Харесай

Пеевски за Христо Иванов: Малка бъбрива Шехерезада, която през НТО-та рекетира държавата

Движение за права и свободи постоянно е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Не е обикновено това, което вършат сътрудниците.

 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

 

9 месеца това държавно управление го има с помощта на Движение за права и свободи, тъй като го поддържаме. Човекът, който желае да тласне към избори, е моят другар Христо, сподели още Пеевски.

 

Никой не е направил повече от нас, с цел да го има това държавно управление. Моят другар Христо цели да тласне България към нови избори, тъй като живее с извънредно огромни комплекси. Не му се случи да прати ген. Атанасов в пенсия в Конституционния съд. Мечтата му беше да сплоти тези две партии и най-сетне да бъде водач. Защото живее с комплекс, че водачът на тяхното обединяване е Кирил Петков. А когато имаш огромни комплекси, искаш да си имаш нова партийка и по тази причина се нуждаеш от нова партийка, разкри Делян Пеевски драмите в обединението Демократична България.


" Човекът, който тласка България към нови избори, се споделя Христо Иванов ", акцентира той.

" Този памфлет - " мурмурандум ", както го нарекоха, е написан от Христо Иванов.

 

Христо обърна страната на един огромен тв приемник, опита се да го глътне и се задави ", сподели още ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи и дефинира Иванов като " дребна бъбрива Шехерезада ", по която всички танцуват.

 

" Христо Иванов може да се отхвърли и от брат си ", отсече ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи.

 

За едно съм удовлетворен, имаме прогрес от през вчерашния ден. Призна си за основния прокурор на неговия Антикорупционен фонд, който е негово дете и рожба, с който се рекетират хора, има единствено изборни изявления в него. Всичко се поръчва от Христо Иванов – БиПи, МиПи, ДжиПи – всичко е на Христо Иванов. Пред тези НПО-та той рекетира страната, разяснява още Делян Пеевски.

 

На въпрос за брата на Иванов Антон Иванов, че е взел участие в директния избор на реализатор за 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „ Козлодуй ”, Пеевски съобщи: Той Христо Иванов може да се отхвърли и от брат си.

 

Попитан водят ли се диалози за стабилизиране на обстановката и продължение на живота на този кабинет, Делян Пеевски сподели: „ Както виждате, ние сме тук. Вчера също приемахме закони, Народното събрание работи. Ако някой се откаже да гълта страната, към този момент е друга тематика. ”.

 

„ Но като виждам всички танцуват по дребната бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда. Разбирам, че сътрудниците нямат огромен политически опит, само че просто би трябвало да се отърсят от неговите номера ”, съобщи Делян Пеевски.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР