ДПС ще участва във всякакви консултации и диалог по всички

...
ДПС ще участва във всякакви консултации и диалог по всички
Коментари Харесай

ДПС пита: Всички говорят за Гешев, но къде е разговорът за Лозан Панов?

ДПС ще взе участие във всевъзможни съвещания и разговор по всички тематики, в това число и правосъдната, съобщи от парламентарната естрада Йордан Цонев. Множество ремонти на Конституцията са правени по тематиката правосъдна власт. Може би най-нестабилната система, която ние направихме по отношение на мониторинговите отчети, уточни Цонев.

Според него има две тематики – желаеме ли самостоятелна правосъдна власт или подвластна правосъдна власт, само че не от българската страна.
 Христо Иванов не чака Висш съдебен съвет да освободи Гешев, получи поддръжка от Хаджигенов Христо Иванов не чака Висш съдебен съвет да освободи Гешев, получи поддръжка от Хаджигенов
Висш съдебен съвет е органът, който би трябвало да подсигурява независимостта на правосъдната власт. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България&...

" Ако желаеме да приказваме за това кой уронва престижът на правосъдната власт, къде е тук диалогът за Лозан Панов. Той не урони ли престижът на правосъдната власт, не взе участие ли в политически събития, не е ли част от тях ", запита Йордан Цонев.

" Къде в „ Магнитски “ е спортният развой, къде са изнасянията за доказателства за виновност, къде е отбраната в това дамгосване ", продължи да пита Цонев. Защо и кой разрешава на българското държавно управление да придвижва законодателствени неща на българска територия, щом не е пренесено на европейска територия, недоумява Цонев.

Движение за права и свободи ще внесе искане за чуване на финансовия и стопански министър въз основа на кои обстоятелства са направени описите по закона „ Магнитски “ и според кой закон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР