ДПС ще предприеме политически действия, за да защшити демокрацята след

...
ДПС ще предприеме политически действия, за да защшити демокрацята след
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Премиерът е виновен, че търпи такова поведение на подчинените си

ДПС ще предприеме политически дейности, с цел да защшити демокрацята след оставането на Валери Симеонов на поста вицепремиер. Това съобщи в студиото на " Още от деня " Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи.

Той даде образец с това, че няколко седмици дневният ред на Народното събрание и дали той ще работи, е зависел от Движение за права и свободи. Спомнете си какъв брой хора се изредиха пред вратата да молят Движение за права и свободи да влезе в зала. Много бързо ще се охлади този възторг, че ще ръководят 4 години, като не могат да съберат кворум, добави Хамид.

Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи: Тази коалиция токсини обществото. Някъде четох нещо доста правилно - от такива като Валери Симеонов се раждат такива като Северин Красимиров.
Хамид упрекна премиера Борисов за политическата обстановка.

Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи: Премиерът е отговорен, че търпи такова държание на неговите подчинени. Не одобрявам казаното от него, че всяко негово деяние не би имало правна стойност, тъй като Симеонов бил излъчен от дребната коалиция и по този начин щяло да се наруши съглашението. Щеше да е смешно, в случай че не беше трагично.
Хамид е безапелационен, че Движение за права и свободи не биха сменили " Обединени патриоти " в ръководещата коалиция. Не поддържаме модела " стани да седна " - няма никакъв смисъл от това, желаеме стратегия, желаеме цели, добави депутатът.

И още - има ли топла връзка сред централата на Движение за права и свободи и Сараите на Ахмед Доган, вижте целия диалог с Хамид Хамид във видеото!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР