ДПС решава за първия мандат на заседание на ЦОБ и

...
ДПС решава за първия мандат на заседание на ЦОБ и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: В тази ситуация е нужно да сме адекватни на мъдростта на българските избиратели

ДПС взема решение за първия мандат на съвещание на ЦОБ и ПГ в 16 ч.
Днес следва съвещание на централното ни оперативно бюро дружно с парламентарната ни група в 16:00 ч. и ще вземем решение какво да вършим. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ Призовавам първо народните представители да дефинират понятието политика. Второ, да погледнат в Конституцията каква е отговорността им. Трето, да застанат пред своята съвест и да видят дали това, което са говорили и са обещавали пред българските жители, до каква степен са същински и правилни. Четвърто, да ревизират какво желаят техните гласоподаватели, тъй като никой не се интересува от какво имат потребност българските гласоподаватели, от какво има потребност страната. В тази обстановка е нужно да проявим онази висота, да сме съответни на мъдростта на българските гласоподаватели, които създават тъкмо това, което е нужно в тази спешна обстановка ”, добави още Карадайъ.

" Независимо, че сме членове на Европейски Съюз, ние в България даваме ли си сметка в каква обстановка се намираме и в какво състояние се намираме и то навръх база евроатлантическите полезности - полезностите, които ни заведоха да бъдем членове на Европейски Съюз и НАТО ", попита Карадайъ. Той означи, че за последните две години страната ни организира пет пъти избори за парламент. България стана една политически несигурна, нестабилна страна в района, вместо да бъде образец за другите страни ”, разяснява Карадайъ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР