ДПС проведе възпоменателен митинг в Момчилград, на който бяха почетени

...
ДПС проведе възпоменателен митинг в Момчилград, на който бяха почетени
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС в Момчиловци: Патриотите на България сме тук

Движение за права и свободи организира възпоменателен протест в Момчилград, на който бяха почетени жертвите на така наречен ”възродителен развой “. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че Движение за права и свободи има концепцията и политическите причини за правене на политика у нас.

”Затова с горделивост и достолепие споделяме, че политиката на разделяне, опълчване и ненавист би трябвало да спре у нас. Че патриотите на България сме тук на този площад. Че, в случай че желаеме да следваме заветите на Апостола Васил Левски и желаеме да бъдем патриоти в нашата чиста и свята република, ще отстояваме демокрацията, идентичните правила за всички. И както Апостола е споделил: " И турци, и българи и всички етноси ще бъдем равни! " Равни ли сме през днешния ден обаче?!”, сподели Мустафа Карадайъ.

”След 30 години народна власт, нашите братя дадоха живота си за името, в името на името, в името на вярата “, добави той.

Пред паметника на жертвите на тоталитарния режим в центъра на Момчилград се събраха стотици поданици на града, посетители от страната и от Турция на възпоменателен протест, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Сред присъстващите бяха зам.-председателят на Народно събрание Нигяр Джафер и други представители на празненства, репресирани от тоталитарния режим, близки на трагично починалите, кметове на общини, ръководители на общински препоръки, както и депутатът от Народно-републиканската партия (CHP) в Турция Кямил Окяй Съндър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР