ДПС пренасочи усилията си към ромското малцинство, давайки си сметка,

...
ДПС пренасочи усилията си към ромското малцинство, давайки си сметка,
Коментари Харесай

Иво Маев: Ваня Григорова е ”недолюбвана” от партийното ръководство в лицето на Нинова

" Движение за права и свободи пренасочи напъните си към ромското малцинство, давайки си сметка, че огромна част от неговите обичайни гласоподаватели са напуснали страната, работи в чужбина или когато се организира локалният избор, не се намира на територията на страната. Мисля, че това ще изиграе неприятна смешка на Движение за права и свободи. Ще се търсят тези фигури и обществени групи, които могат да бъдат наречени корав електорат ", означи още Иво Маев.

 

Според него малко хора ще вземат участие в този избор. 

За Българска социалистическа партия той уточни, че партията продължава да е изтъкана от вътрешни проблеми. По думите му Ваня Григорова е " недолюбвана " от партийното управление в лицето на Корнелия Нинова. 

Не виждам измежду претендентите на " Възраждане " задоволително авторитетни фигури, които да ръководят огромни градове, изрече мнението си политологът и добави: 

" Ако това се случи, това ще е белег, че партията по някакъв метод се развива. Ако не се случи, ще е белег, че тя стагнира политическото си развиване. Кандидатите на партията са много по-партийно и популистки оцветени в сравнение с които и да е други претенденти ". 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР