ДПС издигнаха кандидатурата на Йордан Цонев за председател на Народното

...
ДПС издигнаха кандидатурата на Йордан Цонев за председател на Народното
Коментари Харесай

ДПС издигна Йордан Цонев за председател на НС

ДПС издигнаха кандидатурата на Йордан Цонев за ръководител на Народното събрание. Това разгласи водачът на Движението Мустафа Карадайъ.
 
" Връщам се към това, което другите парламентарни групи изрекоха в декларациите си. Всички призоваваха за единодушие и разговор в тези спешни времена. Самите ние като народни представители към момента не сме подготвени да чуваме и разбираме какво ни приказват нашите съперници. Съгласието и обеднинението го рзбираме единствено към личната ни справедливост и истина, вместо да търсим в това число и правотата на съперниците. Уроците не са научени и поуките не са извлечени за последните 4 избора за година и половина. Българският народ всякога избираше фрагментиран парламент и не позволяваше на нито една партия да има лично болшинство ", сподели той.
 
" Основната задача на политиците и институциите е да решаваме проблемите на хората, което стартира с решаването на главния проблем - неналичието на разговор ", безапелационен бе Карадайъ.
 
" Много е елементарно да се каже " аз ще бъда съпротива " и в един миг с една съответна тематика да се опитваме да сътворяваме рецесия в Народното събрание. Тепърва ни следва да създадем с тази конструкция на Народното събрание, по волята на суверена, да търсим болшинства. Ако успеем да намерим това болшинство, което може да излъчи годно и устойчиво държавно управление, още по-добре би било в тези спешни времена ", счита водачът на Движение за права и свободи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР