ДПС е втора политическа сила съобразно гласово съотносими на вот

...
ДПС е втора политическа сила съобразно гласово съотносими на вот
Коментари Харесай

Илхан Адай: В ДПС отчитат отличен резултат и като разширение на влиянието, и като абсолютна бройка на общински съветници

ДПС е втора политическа мощ съгласно гласово съотносими на избор за партия и брой общински съветници. Това съобщи издателят на " 24 Родопи " Илхан Андай.

" В Движение за права и свободи регистрират отличен резултат и като уголемение на въздействието и като безспорна численост на общински съветници. Върнаха си общини като Никола Козлево, завоюваха Сунгурларе, а в бастиона – област Кърджали, партията взе 7 от 7 общини и то на всички места с растеж. В Североизточна България - в областите Шумен, Разград и Търговище, Движение за права и свободи остават огромен фактор. В регионалните центрове може да нямат кметове, само че в Търговище имат зам.-кмет, държат общинския съвет. По този метод имат увеличение на резултата на последващи парламентарни избори.

Вдигат резултатите си поради по стройна организация на работата. Делян Пеевски се намеси на терен в средата на акцията и обиколи районите. Карадайъ прави едно 72 часа в района, Пеевски пристигна единствено за 2 часа в Кърджали и сложи дилемите и сподели от тук на сетне няма да има викания ще има работа и всеки ден хората да усещат, че имат кмет. На някои това им се хареса, други гледаха уплашено, само че след това се стегнаха. Факт е, че секционните разбори сочеха доникъде на акцията едни резултати,  последните две седмици се усилиха. На 29 октомври излязоха вторите разбори ".

Репортер: Защо беше изтеглен Карадайъ?

" Стилът " Карадайъ “ е привършен към този момент.

Хасан Азис има насъбрани негатив, при него е по-сложно. Той носи доста дини под една мишници- заместник-председател на партията, кмет на Кърджали, академични учител.

Смените кметове на ДПС  реализираха по-добри резултати от техните прародители.

На тези избори подвигна резултата, което значи, че и българи са дали своят вот за него.

Появата на Пеевски и анонсът  " Ние вървим към парадно влизане във властта “ и упованията да текат пари София – провинция, София-Кърджали и други райони, значи по-добър живот в тези райони. И хората гласоподават далновидно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР