ДПС е готова за избори и ще се бори и

...
ДПС е готова за избори и ще се бори и
Коментари Харесай

Петър Чобанов, ДПС: Ще се борим за въвеждане на хартиени бюлетини паралелно с машинния вот

ДПС е подготвена за избори и ще се бори и за хартиени бюлетини на възможните предварителни избори редом с машинния избор. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Петър Чобанов в ефира на бТВ.

„ В сряда ще приемем държавния бюджет, всичко ще бъде свършено в точния момент. В понеделник заран на комисия ще разгледаме и приемем на второ четене държавния бюджет. Ние като ЍДПС настояваме тази поддръжка да е оттатък, т.е. допълнително от ограниченията на държавното управление, които както нееднократно казахме, че са закъснели, нямат фокус тъкмо върху уязвимите групи. Въпреки всичко евентуално е да подкрепим всички тези ограничения и те да се случат, само че с изключение на тях ние имаме ясни послания към хората, че сме подготвени да подкрепим земеделците, общините, служителите на реда “, добави Чобанов.

„ Надяваме се много от нашите оферти да стигнат до хората и те ще са доста потребни. Ще настояваме за нашия вид, само че в случай че има необятна поддръжка за актуализацията, тя евентуално ще мине “, изясни той.

В предлагането на Движение за права и свободи е заложена и поддръжка за вероизповеданията, добави депутатът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР