ДПС днес е върнало надвзетата субсидия. Това стана ясно от

...
ДПС днес е върнало надвзетата субсидия. Това стана ясно от
Коментари Харесай

На Пеевски управляващите са му смешни

Движение за права и свободи през днешния ден е върнало надвзетата дотация. Това стана ясно от коментара на водача на партията Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски в Народното събрание.

Формацията изрично няма да взе участие в диалозите на Оперативна програма за дотацията. Въпросът бил завършен. Тя процедурата завърши, изясни Мустафа Карадайъ. Няма какво да обсъждаме, отсече той.

На признати закони какви съвещания, това е смешно , разгласи и Делян Пеевски за диалозите, инициирани от Оперативна програма.
 От ГЕРБ са склонни на спор за дотациите Обновена
От ГЕРБ са склонни на спор за дотациите

Българска социалистическа партия изхарчили 6 млн. лева, Оперативна програма умуват, " Воля " поддържат понижението

Това е смешно, което се случва сега, акцентира той. На второ четене в комисия е решено дотацията да е един лев. За Движение за права и свободи няма парламентарна техника, по която това да се промени.

Разговорите с ръководещата партия завършиха , безапелационен бе той. Ако те не си държат на думата, това си е техен проблем, съобщи Пеевски. Движение за права и свободи постоянно прави, каквото споделя, да забележим ГЕРБ, добави депутатът.

На въпроса на News.bg за отрязаната концепция на Движение за права и свободи за диференцирано Данък добавена стойност на някои артикули, Пеевски разяснява: " Щом са попарили българските деца и детските градини, да са живи и здрави ".
 Пеевски пристигна в Народното събрание в деня на консултациите за дотациите
Пеевски пристигна в Народното събрание в деня на консултациите за дотациите

Движение за права и свободи обаче няма да вземат участие в диалозите

Припомняме, откакто на първо четене депутатите утвърдиха за понижаване на партийните дотации за 1 лев, се организира Коалиционен съвет за разискване на дотациите, на който бе решено, че ще се търси общо мнение.

Движение за права и свободи предложиха да падне тавана на даренията за партиите и финансиране по американски модел. От НФСБ заподозряха, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са се сближили . Според Валери Симеонов има заплаха американския модел да стане " африкански ".

Във вторник стана ясно, че ГЕРБ първи са възстановили парите от надвзетите дотации.

Ден по-късно от Българска социалистическа партия оповестиха, че нямат пари в касата с цел да върнат надвзетите дотации и те ще им бъдат удържани от идната дотация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР