Дойдох тук заради децата от Музикалното училищев Пловдив, а не

...
Дойдох тук заради децата от Музикалното училищев Пловдив, а не
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев: Дойдох в Пловдив заради децата от музикалното училище. Те са герои!

" Дойдох тук поради децата от Музикалното училищев Пловдив, а не с цел да показва песните си, желаех да ги видя тях. Това сподели пред камерата на Plovdiv24.bg музикантът Стефан Вълдобрев.

По думите му Музикалното учебно заведение " Добрин Петков " в Пловдив е с големи обичаи и доста негови сътрудници са минали през учебното заведение. Вълдобрев още един път означи, че тези деца стартират креативният си път в най-трудните времена на света и това ги прави герои в неговите очи.

" Да започнеш в този момент, в случай, че виждаш какво се случва по света и да продължиш самоуверено да се занимаваш с тази работа, тъй като това е непосилен труд по 9 часа дневно, това си е мъжество. Сигурен съм, че това ще им се отплати след години. Ще минат всички бъркотии и те ще станат най-хубавите и най-мотивираните ", добави музикантът. 

За своята " Книга за песните " Вълдобрев сподели, че в нея има не една и две, а много истории от живота му. Той предложи на децата, в случай че имат опция и предпочитание да си я купят, тъй като вътре е цялостно с истории от началото на пътя му през 80-те години, до ден сегашен.

" Има истории на напредък и проваляне, на проваляне, на плесници, метофорично казано, и по какъв начин съм се справял с това. Всичко би им било любопитно. Напоследък доста мои млади сътрудници ми споделят, че някоя избрана глава от моите им е помогнала по пътя, изключително в случай че са били в дупка ", добави музикантът.

" Тази компликация, която през днешния ден изживяват младите, ние я имахме и през 90-те години, беше доста сходна. Това, което ни държеше тогава, бе упованието, че нещо хубаво следва да се случи. Това беше движещата мощ. Трябва и те да имат вяра, че нещо хубаво ще се случи ", сподели още Стефан Вълдобрев.

Гледайте повече във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР