След последната Церемония на розата в Ергенът в имението останаха

...
След последната Церемония на розата в Ергенът в имението останаха
Коментари Харесай

Ето трите финалистки в Ергенът

След последната Церемония на розата в " Ергенът " в имението останаха единствено 3 девойки. Цвете не получи Валерия и си потегли. Това значи, че финалистките в най-романтичното риалити на bTV са

НАДЕЖДА, МАГДАЛЕНА И ЙОАНА

Между трите обаче има много напрежение. Магдалена е уверена, че Надежда не я харесва и е желала тя да си тръгне. 

" Разбирам я. Но няма да си станем приятелки! " - безапелационна е Маги. 

И въпреки да са останали единствено трите в имението, е изцяло допустимо да са разграничени на лагери. А в лагерите да има... мълчание. 

Трите девойки получиха своята роза от Алек, само че единствено една може да получи любовта му. 

КОЯ Е МАГДАЛЕНА?

Магдалена, 36, шеф на заведение

Магдалена Томова е от град Варна, само че живее в София. Работи като модел и шеф на изтънчено столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като от време на време го прави даже и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя всекидневието си с две прелестни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

КОЯ Е НАДЕЖДА?

Надежда, 34, HR експерт

Надежда Вишева е родом от град Карлово, само че понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и прочувствена мечтателка, смела в преследването на фантазиите си. Майка е на 7-годшен наследник, с което е извънредно горда. В предишното ориста на Надежда ѝ сервира златна клетка, само че тя избира свободата… На 21 години отпътува на отмора в Кавала, където среща обаятелен грък – след това и неин брачен партньор.

КОЯ Е ЙОАНА?

Йоана, 25, стюардеса

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в българска самолетна компания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, само че взема решение да последва детската си фантазия да пътува из целия свят и да опознава разнообразни култури, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР