Доволна съм, самото плуване не ми се получи много, но

...
Доволна съм, самото плуване не ми се получи много, но
Коментари Харесай

Диана Петкова: Надявам се на финал, всичко е възможно

Доволна съм, самото плуване не ми се получи доста, само че следобяд мога и много повече. Това сподели Диана Петкова, която записа резултат от 30:44 сек., приключи четвърта в трета серия и се класира за полуфиналите на 50 м. бруст на европейското състезание по плуване в дребен басейн в Отопени. Пловдивчанката влиза на полуфиналите с 12-о време. Така българката записа и нов народен връх.

" Много се надявам на край, всичко е допустимо, това е задачата ми. Надявам се да си подобря времето ", съобщи Петкова пред камерата на Българска национална телевизия.

Вчера Петкова плува на полуфиналите на 200 м. съчетано, само че не съумя да откри място във финала, като остана девета в крайното нареждане.

" След финала имаше един миг като в дупка, тъй като много страсти и сила вложих в това, само че през днешния ден се усещам много по-добре в сравнение с през вчерашния ден ", разяснява още плувкинята.

Преди нея в първа серия взе участие и Тея Николова, която записва резултат от 31:08 и приключи седма. Николова завършва 20-а в крайното класиране в дисциплината.






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР