Доволен съм от това, което показа отбора. Изиграхме добър мач,

...
Доволен съм от това, което показа отбора. Изиграхме добър мач,
Коментари Харесай

Илич: Заслужамахме победата, през второто полувреме Локомотив нямаше точен удар

Доволен съм от това, което сподели тима. Изиграхме добър мач, имахме обстановки, които не използвахме. Трябва да признаем, че в предходните гостувания имахме шанс, в този момент просто беше противоположното. Играхме както би трябвало и заслужавахме успеха “, разяснява треньорът на ЦСКА Саша Илич след 0:0 с Локомотив Сф на ст. " Българска Армия ".

„ Нарушенията са част от играта, само че това, което ме нервира е, че играчите на Локомотив лежаха в последните 15 минути, гърчеха се – не го утвърждавам “, продължи той.

„ Искам да поздравя нашите почитатели, оказаха ни страхотна поддръжка и аз скърбя, че не им донесохме победа. За съдиите не желая да приказвам. Нямаше какво да създадем по-добре. През второто Локомотив нямаха прецизен удар. Трябва да похваля играчите, които дадоха всичко, играха с доста сила. Не се възползвахме от статичните обстановки “, сподели още Илич.

Легендата на Партизан съобщи и че не е наясно дали някои от играчите с контузии ще са на линия за дуела с Черно море във Варна идната седмица.

„ Имаме няколко контузени играчи – Матей, Бауренски, Туфегджич. Времето ще покаже дали ще са подготвени “.

Треньорът на Локо Сф Станислав Генчев отговори на обвиняванията на сътрудника си.

„ Нека Саша Илич каже в кои обстановки сме лежали и сме бавили. Да, имаше две обстановки, в които най-после беше ударен наш играч. Това са естествени неща във футбола. През останалото време се опитвахме да играем, да пресираме високо. Те разиграваха, държаха самодейността. Нашата цел бе да играем футбол, както във всеки мач. На нас ни е ясно, че единствено с бавене и лежане няма по какъв начин да си тръгнем с точка от „ Българска войска “ “, сподели някогашният футболист на Етър, Левски и Лудогорец.

„ Локомотив е много добър тим за българските стандарти. Можем да се противопоставяме на водещите тимове. Всички мачове, против водещите тимове, бяха позитивни за нас. Това дава самочувствие на играчите и през днешния ден го демонстрираха. ЦСКА неслучайно е водач, подкрепяха ги много хора. За нас беше значимо да спрем техните офанзиви. Не успяхме да вкараме гол, само че в отбрана стояхме добре “, добави Генчев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР