Доволен съм от себе си, ще се подобряТова сподели сребърният

...
Доволен съм от себе си, ще се подобряТова сподели сребърният
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Доволен съм от себе си, ще се подобря

Доволен съм от себе си, ще се подобря

Това показа сребърният ни медалист от Европейското състезание по битка в БудапещаЕдмонд Назарян при завръщането си на летище София, съобщи кореспондент на БГНЕС. На финала Еди отстъпи на турчина Керем Кемал, европейски вицешампион от 2021, с 0:5.

„ Да Ви кажа почтено, за мен това беше първо присъединяване на Европейско състезание на горна категория. Наистина не съумях да си реализира задачата, само че за мен това беше огромно достижение в тази олимпийска, по-важна за мен категория. Доволен съм от себе си, ще се подобря отсега нататък. Той е физически по-подготвен, по-опитен е в категорията, на мен не ми доближиха силите и опита, би трябвало ми малко време, имам вяра, че ще пристигна и моето време, в което ще се реванширам за тези загуби “, стартира 20-годишният ни гений.

„ Баща ми ми сподели „ Момче, би трябвало повече тренировки и подготовка, виж какви съществени съперници имаш, би трябвало повече да мислиш “. Но този резултат отново е с труд и пот, по тази причина би трябвало да сме признателни и да гледаме напред. Да, центурът съм си го запазил от долната категория, това е моята номер 1 хватка, никой няма да разбере тайната на тази хватка, единствено татко ми и треньора ми. Не единствено татко ми ме е учил на хватката, а и треньорът ми Емил Димитров доста се е занимавал с мен за центура. И двамата са ми помогнали за тази хватка, от кадети до юноши – от 3-4 години я имам тази хватка, добре е към този момент, ще упражнявам, с цел да я модернизирам още повече “, приключи Едмонд.

Баща му Армен бе безапелационен, че с времето синът му ще усъвършенства физическото си положение и ще стигне до по този начин мечтаното злато. „ Всичко даде от себе си, бори се мъжки до края, малко би трябвало да добави към физиката си и мисля, че до Олимпиадата ще успее, още няколко шампионата, да вземе златен орден. Аз съм виждал към този момент, той има всичко, най-важното е, че има огромно сърце – не се предава, малко физически е слаб, само че с времето ще се усъвършенства в това отношение. Разбира се, че в профил ми е малко по-трудно, когато виждаш грешките, когато се бориш, даваш всичко от себе си. Да, ние се надяваме, центурът и отбраната сутерен са положителни, ще прибавяме с Емил Димитров към арсенала му – към стойката, физическата подготовка и той ще стигне задачата си “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР