Доверието ми към службите е много ниско. Умопомрачен съм от

...
Доверието ми към службите е много ниско. Умопомрачен съм от
Коментари Харесай

Петков: Умопомрачен съм от част от нещата, които се казаха на вчерашното заседание в Парламента

Доверието ми към службите е доста ниско. Умопомрачен съм от част от нещата, които се споделиха на вчерашното съвещание в Народно събрание. Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които съм имал. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков по отношение на чуването на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев по време на изключително съвещание в Народно събрание през вчерашния ден, на което той упрекна министри от кабинета " Петков ", че не са работили в полза на България.

Викат ме като очевидец по тематика, за която не съм осведомен. Надявам се, че ще бъде къса среща. Нямам каквито и да е терзания. Това е най-хубавото, когато човек няма от какво да се тормози, сподели Петков, който се яви на разпит в прокуратурата след скандалния запис на Радостин Василев.

Вярвам в силата на едно същинско правораздаване и се надявам, че ще стигнем до същинско правораздаване, само че няма да позволим прокуратурата да се трансформира в бухалка, разяснява водача на Политическа партия по отношение на поискания му имунитет.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР