Доведената дъщеря на Николай Банев разкри, че обвиненият бизнесмен се

...
Доведената дъщеря на Николай Банев разкри, че обвиненият бизнесмен се
Коментари Харесай

ДОВЕДЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА БАНЕВ ХВЪРЛИ БОМБА! Разкри мръсна схема, с която обвиняемият бизнесмен в присвоил 5 млн. лева

Доведената щерка на Николай Банев разкри, че упрекнатият предприемач се е опитал да съди даже себе си, с цел да присвои наследството на починалата си брачна половинка. Раиса Иванова споделя по какъв начин през 2013 година схваща, че е подсъдима по дело, като ищецът е офшорка от остров Мавриций.

Компания "Джурискандо " Панама стартира дело против Раиса, Николай Банев младши и Николай Банев за 5 млн. лева Според ищеца Дочка Банева е взела заем от компания на остров Мавриций и не го е върнала. Затова след гибелта ѝ се стартира дело против тримата ѝ наследници.

Като почнала да се рови, Раиса схваща, че адресант на желае е украинският жител Олексий Иванов - 19-годишно сервитьор в курорта на Баневи "Русалка ". По време на правосъдната сага излиза наяве и че Олексий е подписал документите под напън от страна на Николай и Евгения Баневи. Установява се и че подписът на починалата Дочка Банева върху документа за взимане на заем е подправен. Оказва се и че сметката, на която би трябвало да бъдат върнати парите, е на самият Банев. Така той действително се съди проформа.

„ Прословутият олигарх Николай Банев, упрекнат от Специализираната прокуратура в най-малко 6 закононарушения, е нарушител още от 2016 година Не се опасявам от квалификацията "престъпник ", тъй като е безспорна истина “, разяснява Раиса Иванова пред "Дир ".

Доведената щерка на олигарха е сезирала разнообразни правосъдни инстанции по проблема, в това число и ДАНС. И се зарича: „ Обещавам прецизно да демонстрирам още гражданска интензивност, предвид на недопускане на бъдещи закани и похищения върху националната сигурност на Р България, заради което ще продължа да се боря за правдивост, и ще пъдя Банев и Баневица... до дупка! “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР