Довечера от 19.30 ч. в зала "Пловдив" на хотел "Марица"

...
Довечера от 19.30 ч. в зала "Пловдив" на хотел "Марица"
Коментари Харесай

Благотворителна вечер в Пловдив за децата на загинали служители на МВР

Довечера от 19.30 ч. в зала "Пловдив " на хотел "Марица " в Пловдив ще се организира благотворителна вечер под мотото "Деца оказват помощ на деца на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област ". Благотворителна акцията е по самодейност на бизнесдамата и основателка на детска балетна школа в града Влада Парфенова и среща поддръжката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив и на община Пловдив.
Програмата включва осъществявания на дребните грации от балетната школа на Влада Парфенова, деца от "Stars Dance Center ", деца от музикална школа "Music Space " и детската група при ансамбл "Елика ". Участие ще вземе и Елица, позната с ангелския си глас. По време на благотворителната вечер ще бъде извършен търг с произведения на пловдивските художници Никола Певичаров и Станимир Видев, а от детския коледен базар гостите ще имат опция да си закупят разнообразни лакомства, играчки и сувенири, направени от децата. 

На благотворителната вечер ще участват представители на локалната власт, съда, прокуратурата, полиция и предприемачи. Набраните средства ще бъдат обществено оповестени и разпределени в наличието на нотариус Клявкова поравно за 20 деца на починали чиновници от Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област. Всеки, който желае да поддържа акцията, може да направи подаяние на място и ще получи голямата признателност на уредниците! 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР