ДОВЪР, Дел. (AP) — Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет няма

...
ДОВЪР, Дел. (AP) — Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет няма
Коментари Харесай

Berkshire не може да използва обвинения за подкуп срещу Хаслам в спора за счетоводната верига на Pilot truck stop

ДОВЪР, Дел. (AP) — Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет няма да има право да употребява обвинявания, че милиардерът Джими Хаслам се е опитал да подкупи чиновници в веригата за прекъсване на камиони Pilot, с цел да надуе цената на компанията, защото Berkshire се пази в спор по отношение на счетоводните практики на компанията, сподели арбитър от Делауеър в сряда.

Решението пристигна в правосъдно дело, в което Pilot Corp. твърди, че Berkshire Хатауей, която държи 80% от Pilot Travel Centers, е употребила счетоводни промени, с цел да се опита изкуствено да понижи цената, която Berkshire ще би трябвало да заплати за оставащия 20% дял на семейство Хаслам във веригата за прекъсване на камиони.

Berkshire отговори на делото, като съобщи, че Джими Хаслам, притежателят на Кливланд Браунс, се е опитал да подкупи повече от две дузини чиновници на Pilot, с цел да ги накара да надуят облагите на компанията тази година. Berkshire твърди, че Haslam е желал изкуствено да усили облагите, тъй че Berkshire да би трябвало да заплати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР