Доце. Татяна Буруджиева направи интересен коментар на кандидатурата на Антон

...
Доце. Татяна Буруджиева направи интересен коментар на кандидатурата на Антон
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева за кандидатурата на Хекимян: Предложиха ни майката на нацията, бащата на нацията, а сега - детето на нацията

Доце. Татяна Буруджиева направи забавен коментар на кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София.

Интригата  в София стартира да се разплита. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на политологът доцент Татяна Буруджиева. Кампанията ще бъде забавна, тъй като остават претенденти, които могат да провеждат и да увлекат със себе си към 100 хиляди гласоподаватели.

" Моите почетения към Антон, постоянно чудесно сме работили и го оценявам като публицист и сътрудник. Но тази номинация демонстрира липса на малко въображение. Предложиха ни един път на президентски избори майката на нацията, по-късно на другите ни предложиха бащата на нацията. Сега ни оферират детето на нацията, уповавам се, че няма да стигнем до сватята на последващи избори. Така че в София нещата наподобяват по не доста порядъчен метод за това по какъв начин ГЕРБ отиграха обстановката, тъй като е ясно, че една партия не може да бъде постоянно, даже в кметските избори. И беше ясно още от предходните избори, че кметът  неговия екип нервират софиянци, провокират напрежени ", сподели политологът.

Татяна Буруджиева е на мнение, че София дава забавен избор на софиянци и ще бъде тъпо, в случай че не излязат да гласоподават и си останат у дома.

" От там нататък отиваме в огромните градове, където мачът наподобява към този момент доста ясно свирен в изгода по-скоро на старите кметове, заради това, че се раздробяват кандидатурите, гласовете вляво, в дясно. Купчина хора се появяват, да ви кажа почтено, като чувам някои послания, просто подобен полет на въображението и такива удивителни неща им хрумва да предложат на гласоподавателите, че по-скоро нахъсват, по този начин да се каже консервативния избор. Защото въпреки всичко идва зима, хората усещат много тежки и стопански и инфлационни и всевъзможни други процеси. А тази неустановеност, тя постоянно въздейства в посока на консервативния избор ", добави доцент Буруджиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР