Доставките на оръжия за Украйна от страна на НАТО може

...
Доставките на оръжия за Украйна от страна на НАТО може
Коментари Харесай

Путин с предупреждение за съдбата на руския народ

Доставките на оръжия за Украйна от страна на НАТО може да се считат за присъединяване в спора, защото алиансът не получава пари за това, сподели президентът на Русия Владимир Путин в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин " на съветската държавна телевизия " Россия-1 ", съобщи Българска телеграфна агенция.

А това значи, че Западът става съизвършител в закононарушенията на Киев, сподели в телевизионното предаване Путин, представен от ТАСС.
-->
" Те доставят на Украйна оръжие на стойност десетки милиарди долари. И точно това е смисълът на присъединяване. Защо? Защото това не е просто военно-техническо съдействие, те не получават пари за това. Не получават пари ", акцентира Путин в отговор на въпрос на журналиста Павел Зарубин.

Така " тези оръжия от една страна се предават, което приказва в прочут смисъл, въпреки и индиректно, въпреки всичко за съучастничество в тези закононарушения, осъществени от режима в Киев, в това число обстрелването на жилищни квартали в Новорусия и Донецк ", сподели съветският президент.

" В днешните условия, когато всички водещи страни членки на НАТО оповестиха като своя основна цел да ни нанесат стратегическо проваляне, с цел да накарат народа ни да страда, както споделят те - по какъв начин можем в тези условия да не отчитаме техните нуклеарни капацитети ", продължи Путин.

Руският президент подсети, че официално НАТО не се явява страна в контракта за надзор на нуклеарните оръжия " Нов СТАРТ ", който е подписан сред Москва и Вашингтон. И в този момент Северноатлантическият алианс " по разпореждане на американците " изяви желанието си да взе участие в " Нов СТАРТ ", добави Путин.

В отговор на въпрос дали Русия счита за належащо да се регистрират по-нататък в контракта също и нуклеарните арсенали на Англия и Франция, той отговори: " Ами, несъмнено ".

" В края на краищата, преди време ги оставихме настрана от договарянията, предвид на освобождение от отговорност, както и поради това, че НАТО се разгласи за съвсем демилитаризирана организация ", изясни той.

Руският президент напомни изказванията, че Северноатлантическият алианс е " на първо място политическа организация, а не боен блок ".

" Как да не е боен? Можем да забележим какво се случва. Ето за какво сме принудени да се върнем към разискване на тази тематика от нейната вътрешност ", сподели съветският водач.

Ако на Запада се удаде опция да разбие Руската федерация и да откри надзор над остатъците от нея, съветският народ може и да не се резервира, сподели съветският президент.

" Ако тръгнем по този път, мисля, че орисите на доста нации в Русия, и на първо място, несъмнено, на съветския народ, могат да се трансформират фрапантно, просто фрапантно ", сподели съветският водач, отговаряйки на въпрос на журналиста Павел Зарубин.

" Дори не знам дали може да се резервира подобен етнос като съветския народ в този тип, в който съществува през днешния ден. Така че ще има някакви московчани, уралци и други ", посочи Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР