Достави храна по програма Топъл обяд“ и в труднопроходимите махали

...
Достави храна по програма Топъл обяд“ и в труднопроходимите махали
Коментари Харесай

Община Благоевград с навременна реакция предвид снеговалежите

Достави храна по стратегия „ Топъл обяд “ и в труднопроходимите махали в селата

Община Благоевград предприе всички нужни ограничения, с цел да бъде обезпечена храната по стратегия „ Топъл обяд “ на хора в потребност, намиращи се в труднопроходими махали в селата, поради снеговалежите през вчерашния ден и през днешния ден.

Въпреки напъните на компаниите, ангажирани с разчистване на пътната мрежа, има сектори в дребните обитаеми места, които остават труднодостъпни.

По предписание на кмета на Благоевград Илко Стоянов е направена нужната организация и храната бе доставена до домовете на хората.

В Община Благоевград е постъпил и сигнал за хора, намиращи се в м. „ Бодрост “, чието напредване към регионалния център е затруднено. Незабавно са подхванати дейности за оказване на подпомагане.

През последното денонощие екипи на „ Биострой “ почистват основните пътни артерии в града.

Освен това чиновници на компанията, взаимно с останалите способени институции, са отстранили паднали дървета от снеговалежа, на разнообразни места в регионалния център.

Сигнали за зародили повреди и нередности могат да бъдат подавани на тел. 073/ 88 44 06 (денонощно), тел. 073/88 44 34 (в работно време), както и на тел. 112.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР