Доставчикът на хардуерни портфейли за криптовалути Trezor представи най-новото си

...
Доставчикът на хардуерни портфейли за криптовалути Trezor представи най-новото си
Коментари Харесай

Trezor представи новия си хардуерен портфейл

Доставчикът на хардуерни портфейли за криптовалути Trezor показа най-новото си предложение - Trezor Safe 3, като изненада общността, заменяйки сензорния екран с физически бутони.

Според специалистите най-сигурният способ за държане на криптовалута е посредством независимо настойничество, като се подсигурява, че единствено притежателят има достъп.

Хардуерните портфейли са необятно считани за едно от най-ефективните средства за реализиране на независимо настойничество, защото достъпът до криптовалутата остава офлайн.

Trezor отпразнува своята 10-та годишнина, като показа три нови продукта:

  1. Trezor Safe 3, който поддържа над 7,000 криптовалути .
  2. Trezor Safe 3, особено приспособен за.
  3. Trezor Keep Metal, предопределен за запазване на сийд изречения за възобновяване на пароли.

Trezor Safe 3 съставлява най-новата итерация в гамата хардуерни портфейли, наследявайки Trezor Model T, пуснат на пазара през февруари 2018 година За разлика от Model T, който разполагаше със сензорен интерфейс, най-новият модел се връща към физическите бутони, сходно на първичния модел – Trezor Model One.

Член на общността изрази любознание по отношение на решението на Trezor да се върне към физическите бутони в най-новия модел посредством известие в Twitter:



През май 2023 година компания за киберсигурност, наречена Unciphered, съобщи, че е хакнала Trezor Model T във видеоклип. Доставчикът на хардуер обаче посочи, че не е имало проблем със сензорния екран на Model T.

Те обявиха:

Цената на Trezor Safe 3 е $79, което е доста по-бюджетно от цената на Trezor Model T от $219. Тази ценова тактика цели да притегли по-широка потребителска база с стеснен бюджет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР