Доста трогателно… Мило мое момиче, когато един ден забележиш, че остарявам,

...
Доста трогателно…
Мило мое момиче, когато един ден забележиш, че остарявам,
Коментари Харесай

Майка написала писмо до дъщеря си за остаряването. Думите й докосват всяко сърце

Доста трогателно…

„ Мило мое момиче, когато един ден забележиш, че одъртявам, апелирам те, имай самообладание и се пробвай да схванеш през какво преминавам. Когато дублирам едно и също нещо още веднъж и още веднъж в диалог, не ме прекъсвай, с цел да кажеш: „ Вече го загатна преди минута “. Просто ме изслушвай, апелирам.

Спомни си тези моменти, когато беше дребна и аз ти препрочитах една и съща приказка всяка вечер, до момента в който не заспиш.

Когато забележиш незнанието ми по отношение на новите технологии, дай ми време да ги проуча и не ме гледай така…

Спомни си, скъпа, по какъв начин търпеливо те научих на доста елементарни неща: по какъв начин да използваш принадлежности за хранене, да се обличаш, да сресваш косата си… Когато забележиш, че одъртявам, апелирам, бъди търпелива и се пробвай да схванеш през какво преминавам.

Ако изгубвам нишката на диалога понякога, дай ми време да си спомня, а в случай че не мога да го направя, не се изнервяй и не проявявай неспокойствие и надменност. Просто знай, че най-важното нещо за мен е да съм с теб.

И когато моите остарели, изтощени крайници не ми дават да ходя толкоз бързо, колкото преди, дай ми ръката си. Не забравяй, че аз също те подкрепях, когато правеше първите си стъпки. И когато пристигна този ден, не бъди тъжна… просто бъди с мен и се отнасяй с мен с схващане, до момента в който стигна до края на живота си.

Винаги ще оценявам времето и насладата, които споделихме дружно. Давах ти усмивки и обич всеки ден, а в този момент просто желая да ти кажа, че те обичам… благо мое момиче. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР