Доста мъже не могат да осъзнаят, че една жена по

...
Доста мъже не могат да осъзнаят, че една жена по
Коментари Харесай

Кой би предположил, че това е основната причина жените да напускат мъжете, които обичат

Доста мъже не могат да осъзнаят, че една жена по някое време желае в действителност да си тръгне от живота им вечно. Повечето представители на мощния пол си мислят, че когато преди са пленявали сърцето на дамата и тя към този момент е тяхна благосъстоятелност. Но те бъркат - това, че имат деца, брак или връзка не значи, че дамата им принадлежи за цялостен живот.

Когато една жена е взела твърдото решение да се махне от мъжа, тя е твърда в позицията си. Може би любовта й е все по този начин мощна и сърцето и страда от тъга и болежка, само че тя към този момент се е престрашила да направи тази значима стъпка. Решението й не е било по никакъв начин елементарно и тя непрекъснато се е колебаела дали да го направи. Правила е взаимни отстъпки със себе си и с половинката си неведнъж. Все отново те са прекарали доста години дружно и са имали толкоз щастливи мигове. Мечтали са да бъдат дружно за цялостен живот. Да отгледат децата си, да остареят дружно и да гледат внуците си. Но макар всички тези фантазии, дамите сграбчват куфара и си отпътуват. Как и за какво се случва това?
 Идеи за срещи, с които ще му вземеш мозъка Идеи за срещи, с които ще му вземеш мозъка
Мислите ли, че е доста мъчно да завладеете мъж? Има дами, които с малко старания и някои прелести съумяват да привлекат вниманието им. Ис...

Когато един мъж стартира да участва единствено физически, него на процедура го няма. Има лист с образци, които могат да послужат като доказателство за това. Между тях са: прекалено много работа, непрекъснати тренировки, лов на риба, виждане с другари, игра на компютърни игри и доста други.

Сякаш мъжът е не запомнил, че дамата до него има потребност от деликатност и внимание. Той я е приел за даденост. Сеща се за нея единствено когато си лягат в общата им спалня. И постоянно получава отводи от нея, тъй като тя е изгубила предпочитание за обич.

Това не значи, че този вид мъж е ленив или не е грижлив към децата си. Напротив, той има всички мечтани качества за глава на фамилията. Но едно нещо е изчезналото късче на пъзела - този мъж просто не е до половинката си. Той стопира да я вижда, нещата стартират да се натрупат и дамата стартира да се усеща като втора цигулка. Тя е подготвена да се отдаде на първия мъж, който й обърне внимание и я накара тя да е специфична за него. А това е първи симптом за това, че тя желае да си тръгне.

Жената желае да бъде забелязвана. Да й се вършат похвали. Дребни жестове, дарове, цветя. Трябва й напълно малко, с цел да се усеща щастлива. А мъжът до нея не помни това. И когато тя си тръгне, той стартира да я упреква, че е предала доверието му, че го е лъгала и какво ли още не.

Но той не помни, че една жена не може да бъде негова благосъстоятелност и да търпи всичко.
 Под кои знаци на зодиака се раждат дамите, които обичат да кръшкат Под кои знаци на зодиака се раждат дамите, които обичат да кръшкат
Астролозите описаха на какво мъжете би трябвало да извърнат внимание при избора на спътничка в живота си за доста години напред. Всеки ува...

За да може да съществува дадена връзка или взаимен живот е добре мъжът да цени повече дамата до себе си. Когато тя приказва нещо значимо, а той си „ цъка “ на телефона, това е симптом на пренебрежение. Когато й дава отговор с по една дума, това е сигурен симптом, че я слуша с половин ухо. А дамата най-вече се нервира, когато чува рутинните му отговори.

Ако сте мъж и осъзнаете, че стартирате да губите дамата до себе си - сепнете се и се осъзнайте - би трябвало нещо да измененията в държанието си и метода си на живот, с цел да избегнете неприятната разлъка. Преоткрийте половинката си още веднъж, както когато сте се срещнали с нея. Бъдете по-внимателни, избягвайте да сте груби и директни. Нека тя да почувства, че още веднъж я желаете както преди. Покажете й, че към момента изпитвате непреодолима пристрастеност. Ако тази пристрастеност във вас се е изпарила, помислете си за какво се е получило по този начин. Намерете себе си и възстановете старите връзки с индивида, който обичате.

Когато дамата до вас ви оповестява нещо, намерете време да я изслушате. Гледайте я в очите и вникнете в тематиката, за която тя ви приказва.

Опитайте се да преоткриете дамата, в която сте се влюбили преди време. Но не го правете изкуствено, тъй като дамата ще усети това. И още веднъж нищо няма да я спре да си тръгне от вас.

Уважаеми мъже, в случай че нещо ви тежи на душата - споделете го с дамата до вас. Обяснете й по какъв начин се чувствате, тъй като тя е най-близкия човек до вас. Не разчитайте единствено на приятелите да търсите съвет от тях.
 Характеристика на сполучливата модерна жена Характеристика на сполучливата модерна жена
Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за мощ. В същото време очите й предават нейния взор към света, нежността, която изпитва къ...

Спрете да бързате да излизате с приятелите, а намерете време да поглезите жена си. Поне веднъж в седмицата я заведете в някой прекрасен ресторант. Ще видите по какъв начин тя ще възвърне блясъка в очите си и ще ви се отблагодари обилно.

Ако сте жена, не е добре непрестанно да чакате мъжът да прави първите стъпки. Една връзка е двустранен развой. Затова измислете нещо, което би му се харесало и ще го направи благополучен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР