Доскорошният старши треньор на Пирин Благоевград Радослав Митревски се завърна

...
Доскорошният старши треньор на Пирин Благоевград Радослав Митревски се завърна
Коментари Харесай

Радослав Митревски се завърна в Пирин по-малко от месец, след като напусна клуба

Доскорошният старши треньор на Пирин Благоевград Радослав Митревски се завърна в клуба по-малко от месец, откакто подаде оставка по персонални аргументи.

Наставникът стартира работа в детско-юношеската школа на " орлите ", където ще дава отговор за работата с подрастващите като основен треньор в Академията на Пирин.

" Ръководството на ДЮШ на Пирин има удоволствието да разгласи завръщането на Радослав Митревски в треньорския състав на Академията! Бившият ментор на първия тим ще заема поста основен треньор и ще развива гениите от академията ни! Скоро Митревски стартира дейна работа и ще бъде в помощ на всички треньори от школата. Добре пристигнал още веднъж вкъщи, Радослав Митревски! ", написаха от клуба в обществените мрежи.

Митревски, който е някогашен футболист на " орлетата ", пое благоевградския отбор при започване на тази година, заменяйки на поста северноирландския експерт Уорън Фийни. Под управлението на Митревски, Пирин съумя да резервира мястото си в елита през предишния сезон, завършвайки на 12-ото място в крайното класиране.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР