Досегашният изпълнителен директор на Тотнъм Фабио Паратичи окочантелно се раздели

...
Досегашният изпълнителен директор на Тотнъм Фабио Паратичи окочантелно се раздели
Коментари Харесай

Окончателно: наказаният Паратичи приключи с Тотнъм

Досегашният изпълнителен шеф на Тотнъм Фабио Паратичи окочантелно се раздели с клуба. Италианецът напуща, откакто загуби обжалването за наложената му от ФИФА глоба да не се занимава с никаква футболна активност в продължение на 30 месеца.

Паратичи беше осъден поради работата си като шеф в Ювентус около абсурда с хипотетичните финансови злоупотреби. Независимо че през вчерашния ден глобата на Юве в Италия беше анулирана, тази на Паратичи остава в действие.

Още на 31 март, когато ФИФА разгласи решението си, функционерът се отдръпна краткотрайно от ръководството на Тотнъм в изчакване на резултата от последващото обжалване пред Италианския олимпийски комитет. Сега към този момент той си потегля дефинитивно.

“Фабио Паратичи апелира несполучливо своята глоба пред Италианския олимпийски комитет. Наложеното за целия свят наказване пречи на Фабио да извършва своите задания в клуба. По тази причина той взе решение незабавно да напусне Тотнъм ”, се споделя в информацията на “шпорите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР