Досега сякаш предпочитахме да посягаме към онези , които са

...
Досега сякаш предпочитахме да посягаме към онези , които са
Коментари Харесай

9 стайлинг идеи как да носим най-актуалните дънки този сезон

Досега като че ли предпочитахме да посягаме към тези, които са с дължина към глезена. Може би тъй като стоят доста елегантно с мокасини. Но този сезон вършиме модели с по-дълги и даже леко необятни крачоли взеха превес и от ден на ден ни подхожда концепцията да имаме тъкмо такива в дрешника си. Освен това са извънредно комфортни и елементарно носим в композиция както с по-къси якета, по този начин и с тези толкоз обичани oversize палта.
               

Това се отнася и за обувките, тъй като този вид дънки стоят добре както с маратонки, по този начин и с боти, според дали ги вадим от дрешника си през работната седмица, или през уикенда. Освен всичко друго, съвършено допълват и суитшърти, само че да не забравяме и безспорната класика – бялата риза, която носим под вълнено сако, настоящия плетен елек или обемна жилетка.
               

Ако въпреки всичко обичате накъсванията по дънките, ще откриете и такива модели, които обаче още веднъж са по-широки и отпуснати. А с цел да наподобяват по-елегантно, наложително се комбинират с. Но пък вкъщи могат да се носят и с топла мека жилетка или пуловер. Разбира се, няма по какъв начин да минем и без mom jeans, които пасват на друг вид фигури и харесваме точно поради високата талия. Въпреки че дизайнерите върнаха в трендовете и ниската, може би през зимата въпреки всичко високата е по-комфортна, а съгласно нас – и по-стилна.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР